Nieuwsbrief oktober 2016

Aan familie, vrienden, keramiek- en kunstliefhebbers,

Nieuwe start.
Dit jaar maak ik een nieuwe start met mijn werk. Mijn atelier aan de Trompstraat / hoek Westerdokstraat heet voortaan : ‘Erna Futselaar – Keramiek”. Hier presenteer ik tijdens Open ateliers Almelo een nieuwe sieradenlijn :“Paradox”. De kubussen zijn gemonteerd uit papierdunne vellen porselein die met de laser zijn uitgesneden. Een techniek die ik toepas in het FabLab in Enschede, een zeer inspirerende omgeving. https://www.facebook.com/ernafutselaarkeramiek/

Open ateliers Almelo
– al sinds 1992.
Vindt in 2016 plaats op zaterdag 5 en zondag 6 november , de ateliers zijn geopend van 11-17u. Info en fietsroute is te verkrijgen bij: Bibliotheek Almelo, VVV, Huis van Katoen, Almelo Promoties en de deelnemende kunstenaars.
Samen met een groepje enthousiaste collega’s gaan wij door met het organiseren van ons inmiddels traditioneel atelierrouteweekend. Dit jaar hebben wij ons aangesloten bij Kunstweek. Zij organiseren voor het eerst een ‘landelijk atelierweekend’. www.kunstweek.nl
Wel gaan wij als deelnemende kunstenaars uit Almelo extra aandacht genereren door o.a. een placemat met informatie bij de Horeca in de Binnenstad van Almelo, flyers en een onthulling van Graffiti op zaterdagmiddag om 17.30u aan de Trompstraat / hoek Westerdokstraat door Emar Reinita. Emar is tijdens dit weekend gastkunstenaar in mijn atelier.
Het 25 jaar bestaan van onze atelierroute Almelo, gaan we in de loop van het jaar op meerdere manieren in de aandacht brengen.
www.openateliersalmelo.nl

Met vriendelijke groeten,
Erna

 

Nieuwsbrief september 2017
Nieuwsbrief maart 2017
Nieuwsbrief augustus 2016
Nieuwsbrief oktober 2016
Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief
oktober 2016


nieuwsbrief oktober1

nieuwsbrief oktober2

nieuwsbrief oktober3

Bezoekadres:
Trompstraat 2
NL- 7607 XN Almelo
+31 6 51836751

ernafutselaar@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Erna Futselaar
+31 6 51836751
ernafutselaar@gmail.com
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Instagram
colofon
Fotografie: Martin Scheffer, Ritse Gierveld.
Ontwerp website: Studio Rob Freriks
Technische realisatie: www.4allnet.nl