Aan familie, vrienden, keramiek- en kunstliefhebbers,

Open Atelier Almelo2015
Deze keer is mijn gast exposant collega Carla Dijk. Carla is afgestudeerd aan Hogeschool der kunsten Arnhem in 1996. Zij maakt keramische objecten waarin vaak architectonische vormen terugkomen. Haar werk is geïnspireerd op de eigen woonomgeving en op de rijkdom van de motieven in de Islamitische en Afrikaanse bouwkunst. Hierin speelt zij met de begrippen vijandigheid en gastvrijheid. De objecten zijn meestal gedecoreerd en worden met sinter-engoben geglazuurd of raku gestookt.
Carla zal haar decoratietechnieken demonstreren tijdens het weekend van de 24e atelierroute.
www.carladijk.nl

Etalage-expositie.
In het centrum van Almelo is een etalage-expositie waar u werken van de meeste deelnemende kunstenaars kunt bekijken. De lokaties staan op de website van de atelierroute vermeld op de blz van iedere kunstenaar. www.atelierroutealmelo.nl
Mijn “kubusarmband” is te zien bij Optiek ten Hoopen (naast Kunsthandel Alberts), Grotestraat 119.
Bij het maken van deze armband is gebruik gemaakt van een lasersnijder.
Het houdt je werk spannend en leuk om steeds te vernieuwen en te ontdekken: te blijven spelen!

Jubileumaanbieding.
Ja echt: Keramiekcentrum Westerdok bestaat dit jaar al weer 10 jaar. En dat vieren we met een jubileumaanbieding: een ‘kubusbedel’ . De bedel is ook te bevestigen aan een horloge, door een knoopsgat enz, dus op meerdere manieren draagbaar voor iedereen. Op=op. Nieuwsgierig geworden … bezoekadres Trompstraat nr 2.n

Met vriendelijke groeten,
Erna

 

Nieuwsbrief september 2017
Nieuwsbrief maart 2017
Nieuwsbrief augustus 2016
Nieuwsbrief oktober 2016
Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief
september 2015


AtelierrouteAlmelo2015

molenbossen-carla-dijk

Molenbossen – Carla Dijk

www.atelierroutealmelo.nl/

kubusarmband

“Kubusarmband”
Etalage Almelo;
ten Hoopen optiek


Bezoekadres:
Trompstraat 2
NL- 7607 XN Almelo
+31 6 51836751

ernafutselaar@gmail.com